Skip to content

Om Landsturnstevnet


Vestfold og Telemark Gymnastikk- og Turnkrets har gleden av å invitere dere til Landsturnstevnet 2021 i Sandefjord. 24-27 juni.

Det har i mange år vært en drøm for mange av oss i Vestfold og Telemark å få arrangere Landsturnstevnet. Etter suksessen med World Gym for Life på Oslofjord Convention Center, der mange av oss var med som frivillige og vedtak på forbundstinget om å kunne arrangere Landsturnstevnet som et rent breddearrangement, bestemte kretsen seg for å søke på arrangementet.

Vi fikk tildelt Landsturnstevnet 2021 før jul 2018 og har siden arbeidet iherdig med dette. Mandatet som ble gitt var, «Landsturnstevne i ny drakt». Vi har hele veien prøvd å etterleve dette.


Det blir et mer kompakt stevne. Med en god blanding av gammelt og nytt.  Vi håper alle finner aktiviteter dere vil delta på. Enten du kommer som en tropp, gruppe eller alene har vi tilbud. Man kan også delta på kun Workshop.

Fullstendig program er under utarbeidelse og info kommer fortløpende. Så følg med videre på sosiale medier og nett.
Sandefjord er en by i Vestfold og Telemark fylke som er kjent for sin nærhet til havet. St-Hans feiringen har i alle år vært en fin tradisjon i byen. Derfor ønsker vi velkommen til St-hans feiring og åpner for å komme allerede 23. juni. Et stort telt i badeparken vil stå klart med bevertning og underholdning. Det vil også være mange aktiviteter i og rundt badeparken og den berømte båtkortesjen starter like nedenfor. Ved å komme 23. juni vil man få en fin start på oppholdet og ikke minst en myk start på all aktivitet og trening som starter på formiddagen 24. juni.

Sandefjord har også store tradisjoner som en Gym og turn-by. Med flere turnforeninger og en lang rekke med arrangementer gjennom mange år. Flere landskamper i turn må nevnes og ca. 3500 turnere var med på Ungdommens landsturnstevne i Sandefjord i 1989. Vi håper å se også mange av dere igjen.

Vi gleder oss til å ta dere alle imot og håper mange vil finne veien til Sandefjord i 2021.

TURNHILSEN Hans-Petter E Fridheim, stevneleder og Wenche Havnås, prosjektleder aktivitet.